Knækarmsmarkiser

knaekarmsmarkise_sun_2000Terrassemarkise – Sun 2000

Sun 2000 markisen er en knækarmsmarkise. Den er den enkleste af vores markiser. Den dækker behovet for overdækning af terrassen både for solen om dagen og for duggen om aften. Markisen laves både med manuel betjening samt med motor og fjernbetjening. Markisen kan leveres med mange forskellige dugfarver. Markisen leveres med eller uden alutag, der kan dække over rullen.

 

knaekarmsmarkise_sun_3000Terrassemarkise – Sun 3000

Markise Sun 3000 er den elegante og vindstabile knækarmsmarkise til terrassen. Den har et let og smukt design. Markisens kassette er udført i et strømlinet design. Markisen leveres med manuel betjening eller med motor og fjernbetjening. Markisen har det formål at skabe afskærmning for solen i dagtimerne, samt at afskærme for duggen på en dejlig lun sommeraften, når grillen er tændt og familien samlet. Marksen levers med mange forskellige dugfarver.

 

knaekarmsmarkise_sun_4000Terrassemarkise – Sun 4000

Vores mest solgte markise til både privat og ERHVERV.

Terassemarkise Sun 4000 er en kassette markise med et klassik design, som er yderst velegnet som terrasse markise. Den er vindstabil. Markisen vil være en perfekt markise til afskærmning over terrassen for solen på de varme sommerdage og til at holde duggen væk på de lune sommeraftener.

Markisen kan leveres med enten manuel betjening eller med motor og fjernbetjening. Der kan vælges mellem mange dugfarver.

 

knaekarmsmarkise_sun_5000Terrassemarkise – Sun 5000

Markise Sun 5000 er knækarmsmarkisernes Rolls Royce. Markisens design er let og elegant. Kassettens højde gør at det er muligt at sætte den op flere steder. Markisen er vindstabil.

Kort sagt, den har et flot design og vil dække behovet for skygge på terrassen om dagen, og gøre de dejlige og hyggelige sommeraftener længere, da den forhindrer duggen i at stå ned.

Markisen kan selvfølgelig leveres med mange forskellige dugfarver og designs, og manuel betjenig eller med motor og fjernbetjening. 

© 2019 A. Friis & Søn - Jan Friis - Linkøpingvej 27, 4900 Nakskov - Tlf. 54920549 - Mobil 21450604 - mail@a-friis.dk