Vinduesmarkiser

vinduesmarkise_sun_2000Vinduesmarkise – Sun 2000

Sun 2000 vinduesmarkise er en lille og let samt økonomisk markise. Den anvendes især til private boliger og vinduer på ERVERVSBYGNINGER. Vinduesmarkisen anvendes især til mindre vinduer, hvor markisen yder en stabil solafskærmning.

Markisen forhindrer solens stråler i at ramme vinduerne og derved skånes møbler for solens skadelige stråler. Herudover sikres også et mere behagelig indeklima. Markisen leveres desuden med en lille eller stor frontprofil. Dugen leveres standard i flere hundrede flotte farver, således det er muligt at afstemme dug med mursten eller træværk.

Markisen kan leveres med 3 forskellige typer arme, og derved kan markisen opfylde forskellige krav til styrke og funktion.

 

vinduesmarkise_sun_3000Vinduesmarkise – Sun 3000

Sun 3000 vinduesmarkise er en enkel og økonomisk markise. Den anvendes til private boliger, samt KONTORBYGNINGER, hvor der stilles store krav til styrke.

Sun 3000 anvendes især til større vinduer, hvor markisen yder en solid og stabil solafskærmning, således at møbler og andet beskyttes for solens skadelige stråler. Markisen forhindrer også opvarmning af vinduesglasset, så noget at varmen på en varm sommerdag holdes ude.

Markisen leveres med en lille elegant frontprofil. Dugen leveres standard i flere hundrede flotte farver, så der kan altid findes en farve der passer til boligens mursten og træværk.

 

Vinduesmarkise – Sun 4000

Sun 4000 vinduesmarkise er en eksklusiv og elegant kassettemarkise i et flot design. Markisens styrke sørger for at den kan modstå det danske klima, som en gang imellem er barsk.

Markisen anvendes der hvor man ønsker design kombineret med kvalitet og styrke. Man får beskyttelse mod solens stråler, og gør det muligt at se tv eller computer.

Her er det, som på vores andre produkter, muligt at finde en dug der matcher mursten eller træværk.

 

Vinduesmarkise – Sun 5000

Sun 5000 markisen er en glidearmsmarkise. Den er en kraftig og eksklusiv kassettemarkise i et flot design, vinduesmarkisernes Rolls Royce. Den beskytter ligesom alle de andre vinduesmarkiser mod solens stråler og opvarmning i boligen.

Den skiller sig ud ved at kunne have et specielt stort fremspring, på grund af de specielle glidearme. Markisen udgør derfor et godt alternativ til både knækarmsmarkiser og faldarmsmarkiser, idet den indeholder en blanding af begge produkters fordele. Markisen muliggør store fremspring, også ved små markiselængder, og man kan færdes under armene ligesom ved en knækarmmarkise. Dugen leveres standard i mere end hundrede flotte farver, så der kan altid findes en farve, der matcher mursten og træværk.

© 2019 A. Friis & Søn - Jan Friis - Linkøpingvej 27, 4900 Nakskov - Tlf. 54920549 - Mobil 21450604 - mail@a-friis.dk